Conpot

Fokus på bærekraft og tjenester som gagner kunden

På IAA vil Scania presentere flere Euro 6-motorer samt produkter og tjenester som bidrar direkte til å bedre kundenes lønnsomhet.

I en pressemelding fra Norsk Scania AS, kommer det frem at Scania har ett av de bredeste utvalgene av Euro 6-motorer på markedet, og at merket det siste året feiret triumfer i uavhengige tester av drivstofforbruk. Scanias 13-litermotor har vist seg å være uslåelig sparsommelig, spesielt i sine konfigurasjoner med SCR-only. Og nylig ble en ny variant introdusert – en versjon med 450 hk som også vil redusere drivstofforbruket.

– I dag har alle typer kunder fokus på lønnsomhet ved å redusere driftskostnadene, uavhengig om deres virksomhet består i å transportere gods eller passasjerer, sier Henrik Henriksson, Executive Vice President at Scania. – På IAA introduserer vi derfor en rekke innovasjoner som ytterligere vil styrke kundenes økonomi.

Scania har i bussmarkedet et godt etablert rykte for å være en produsent som alltid er i stand til å leve opp til både samfunnets og kundenes krav til miljøløsninger. Dette betyr at bussene, takket være en omfattende motorserie, er både drivstoff-bevisst og kan kjøres på alle kommersielt tilgjengelige drivstoff.

Scania tar nå et skritt videre og utvider sitt tilbud med hybridisering. På IAA utstillingen vil en Scania Citywide med en hybriddrivlinje være utstilt.

Stikkord: