Conpot

SSABs og Rautaruukki blir Ruukki Construction

Kunder vil ikke bli påvirket av sammenslåingen av byggrelaterte aktiviteter og vil fortsette å ha de samme kontaktpersonene og servicepunktene som de har hatt frem til i dag.

Vi fortsetter å drive forretninger som vi alltid har gjort: produkter, tjenester, kontrakter og kontaktpersoner vil forbli uendret. Det nye, sammenslåtte selskapet vil gjøre oss i stand til å betjene kundene våre med en bredere produktportefølje. Andre fordeler som kommer som en konsekvens av denne sammenslåingen er at vi kan bygge på våre kombinerte kunnskaper og slik utvikle hele byggavdelingen med nye produkter og tjenester. Først og fremst er det kundene som drar nytte av dette», forklarer Marko Somerma, som leder Ruukki Construction.

Ruukki Construction produserer takprodukter for kunder og profesjonelle i takbransjen under merkevarenavnene Plannja og Ruukki. Disse er tilgjengelige fra et bredt nettverk av forhandlere. Takprodukter og -tjenester er også tilgjengelige fra Ruukki Express- og Plannja-servicepunkter.

Ruukki Constructions profesjonelle kunder omfatter også utviklere og byggfirmaer. Selskapet produserer bygningskomponenter som inkluderer stålrammer for bygninger, bærende takprodukter, regnskjermpaneler og sandwichelemeter som brukes i vegger. I tillegg til produkter leverer også selskapet design- og installasjonstjenester til kundene.

Ruukki Construction er en avdeling av SSAB og har rundt 3500 ansatte. Ruukki Construction er et internasjonalt selskap med kundeservice i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Polen, Estland, Latvia, Litauen, Tsjekkia, Slovakia, Romania, Ukraina, Russland, Tyskland, Nederland og Storbritannia. I tillegg til kundeservice har Ruukki produksjon ved 16 anlegg i Finland, Sverige, Estland, Polen, Litauen, Russland og Romania.

Stikkord: