Conpot

Ny anleggsdirektør i Lemminkäinen

Svein Adolf Gundersen er ansatt som ny anleggsdirektør i Lemminkäinen.

– Svein Adolf Gundersen tiltredde 7.juli og har i dag stillingen som prosjektleder i Lemminkäinens anleggsdivisjon. Gundersen har den kompetanse og erfaring som denne posisjonen krever fremover, sier Administrerende direktør Jan Øyri.

Gundersen har bred ledererfaring fra anleggsbransjen blant annet som teknisk sjef, anleggsleder og prosjektleder. Hans kompetanse blir viktig for Anlegg når vi skal kalkulere, vinne og gjennomføre de neste prosjektene.

Anlegg skal videreutvikles

Anleggsdivisjonen i Lemminkäinen har en bred portefølje av prosjekter innen damrehabilitering, bygging av kraftstasjoner, betongprosjekter og flyplassprosjekter.

– Med kompetente mennesker og en effektiv organisasjon, har vi alle de forutsetninger som skal til for å lykkes med videreutviklingen av Anlegg. Det er mange spennende prosjekter ute på anbud og vi er aktive i prosessen med å regne på disse, avslutter Øyri.

Stikkord: