Conpot

Bobcat nummer 1 million på MEFA 2014

Når Bobcat nummer 1 million skal markeres, så gjøres det ordentlig. På MEFA 2014 kunne man iaktta denne noe spesielle utgaven av S650.

Egil Koen i Rosendal Maskin AS viser stolt frem denne unike Bobcaten.

– Vi syns det er veldig stas at denne er solgt i Norge, og at vi derfor kan vise den frem her på messa, sier Egil Koen innledningsvis.

En spesiell utgave

Denne utgaven av Bobcat S650 er forseggjort. Noe som særlig vises på interiøret. Setet er trukket i lær, med oransje sømmer og gir et sportslig preg, på en ikke alt for kjapp maskin. Disse oransje sømmene, går også igjen i andre elementer inne i førerhuset. Alt i alt, en hyggelig atmosfære.

Dessuten er det vanskelig å ikke legge merke til klistremerket med «1 million bobcat loaders» bak på kjøretøyet. Dette viser ganske tydelig at denne er relativt unik.

600-serien er en allsidig kompaktlaster i øvre mellomsjiktet. Effekten er hele 74 hk, og akselavstanden er 115 cm. S650 er en kompaktlaster som selger generelt godt i Norge.

Den har parallellføring for løftearmene, med en løftehøyde på 315 cm og maksimal løftekapasitet på 1282 kilo.

Førerhuset er moderne, med store vindusflater og god komfort.

Vi i Conpot har stor tro på at Asfaltfres AS kommer til å bli fornøyd med sin nye Bobcat S650.

Mye Scania på Rosendal sin stand

Blant Bobcat og Doosan ser man også litt Scania innimellom. Dette skyldes at Rosendal Maskin og Norsk Scania AS for en tid tilbake inngikk samarbeidsavtale om service og vedlikehold. Avtalen innebærer at Norsk Scania når er autorisert servicepartner på Rosendal Maskins maskinportefølje.

I Trøndelag står Scania sterkt med flere servicepunkter. Dette bidrar til at også Bobcat- og Doosan-eiere vil få god oppfølging på sine maskiner.

Stikkord: