Conpot

Støtter Oslo Skishow og kampen mot kreft

NCC støtter Oslo Skishow og legger asfalten til det årlige rulleskirennet for nasjonale og internasjonale skistjerner, med start og målgang på Rådhusplassen i Oslo.

Løperne har bestemt at overskuddet fra Oslo Skishow skal gå til stiftelsen Aktiv mot kreft som blant annet etablerer og drifter aktivitets- og pusterom til pasienter.

En rulleskiløype skal etableres på Rådhusplassen og NCC stiller med nylagt asfalt når konkurransen starter 10. juni kl. 15:00.

– Oslo Skishow er et flott arrangement hvor fokuset, gjennom Aktiv mot kreft, rettes mot kampen mot kreft. Det er flott at vi i NCC kan bidra i dette arbeidet, sier asfaltdirektør Joar Caspersen, i NCC Roads AS.

Mandag 9. juni setter NCC i gang arbeidet med å asfaltere den 600 meter lange rulleskiløypa på Rådhusplassen. Etter skishowet vil asfalten bli tatt opp og gjenbrukt i andre asfaltprosjekter.

Årets rulleskirenn er det fjerde i rekken, og hele det norske landslaget stiller til start. Alle årene har rundt ti tusen tilskuere gratis sett konkurranser, både i eliteklassen og i en egen bedriftsklasse. Blant publikummerne er også pasienter og pårørende ved Ullevål universitetssykehus og Rikshospitalet.

Les mer om Oslo skishow

Stikkord: