Conpot

Kraftig dykk- og rundsag fra Bosch

Man kunne fristes til å tro at man hadde fått montert rundsagen direkte på albuene, så effektivt, sterkt og målrettet arbeider den første dykk- og rundsag GKT 55 GCE Professional fra Bosch.

Dykk- og rundsagen er ikke mindre enn en verdensnyhet, for aldri før har Bosch hatt en kombinasjon av dykk- og rundsag i sortimentet. Den nye dykk- og rundsagen er et maskinelt rovdyr som lar sitt sagblad med 48 knivskarpe tenner rotere med opp til 6.250 omdreininger i minuttet. Sagen er umettelig og kan skjære seg igjennom alt: tre, plastikk, akryl, glass og aluminium. Det er i alt fem forskjellige sagblad som passer til dykk- og rundsagen.

Dykk- og rundsagen GKT 55 GCE Professional fra Bosch kjennetegnes ved styrke, presisjon og utholdenhet. Maskinen er skreddersydd til profesjonelle håndverkere som skal levere presise resultater. Dykk-funksjonen kan stilles inn til millimeterpresisjon så man kan arbeide med nøyaktig den snittdybde og vinkel man ønsker og man kan begynne arbeidet midt i materialet. Det er en fordel hvis det skal sages et presist hull i en eksisterende flate. Fotplaten er i trykkstøpt aluminium med presist freste linjer til føringsskinnene så man kan føre sagen presist og få helt like skjærelinjer med færre splinter. Sagen er kompatibel med Boschs nye FSN Professional førerskinnesystem og andre ledende føringsskinnesystemer.

Maskinens styrke kommer fra 1400-watt motoren med Constant Electronic-funksjon som sikrer konstant arbeidshastighet – også ved stor belastning. Omdreiningshastigheten kan dessuten stilles inn så det passer til forskjellige materialetyper og ved endt bruk stopper sagbladet sin rotasjon på mindre enn fem sekunder. Den maksimale snittdybde er 57 mm og sagbladet kan stilles inn til 47 grader. Den nye dykk- og rundsagen GKT 55 GCE Professional fra Bosch er særlig velegnet til innendørs bruk, da den effektive avskjermningen minimerer støyen fra sagbladet. Det er dessuten et meget effektivt sponutkast hvor støvsugeren kan kobles til for effektiv støvoppsamling. I tillegg har dykk- og rundsagen soft grip belegning og et hjelpehåndtak som gjør arbeidsbruken bekvem.

 

Fakta:

Spesifikasjoner GKT 55 GCE Professional
Nominell effekt 1400 W
Omdreiningstall, ubelastet 3.600 til 6.250 omdreininger/min
Sagblad boringsdiameter 20 mm
Sagblad diameter 165 mm
Skjæredybde (90°) 57 mm
Skjæredybde (45°) 42 mm
Vekt 4.7 kg

Stikkord: