Conpot

Avitec har fått agenturet på Ausa

Avitec har fått agenturet på Ausa dumpere, og ser fram til å møte kunder med et solid og velkjent produkt.

– Vi rett og slett gleder oss til å presentere produktet til våre kunder. Dette er en fantastisk maskin fra en av verdens ledende leverandører på hjulgående dumpere. Dumperne produseres i Spania og levers med velkjente komponenter og er anerkjent i bransjen, sier daglig leder Tore Jacobsen i Avitec.

– Vi ble kontaktet av Ausa, og etter en kort prosess, ble vi enige om en avtale, fortsetter Jacobsen.

Produktrange

Rangen til Ausa’s hjulgående dumpere er fra 1 til 10 tonn med lasteevne fra 0,5 – 6 m3.

Dumperne leveres ramme- eller hjulstyrt, med svingbar eller høytippende kasse, samt at den leveres med hydrostatisk fremdrift og har firehjulsdrift

Vår største modell D1000APG kan leveres med komforthytte med deluxe-sete, klima-anlegg, varmeapparat m.m. Dumperne leveres med bøyle eller hytte.

– Vi ser frem til en videreføring av vårt dumpersalg og et utstrakt samarbeide med de to andre importørene av henholdsvis trucker og kommunalmaskiner fra AUSA, uttaler salgsjef hos Avitec Marius Jacobsen.

Fakta om Avitec AS:

Avitec er et selskap i vekst, og er landsdekkende innenfor salg og service, med hovedsete i Mjøndalen. Avitec selger anleggsmaskiner og utstyr med agentur på, Hidromek maskiner, AUSA dumpere, Quappen hjullaster og Ubtech slaghammere produsert i Korea.

Avitec har et stort utvalg av brukte maskiner, serviceavdeling utleie og selger deler og vedlikeholdsprodukter.

Stikkord: