Conpot
  • milwaukee hammerstøvsuger

Markedets eneste universale hammerstøvsuger

Den er kompatibel med alle Milwaukee SDS-plus borhammere, og de fleste av konkurrentenes maskiner med en halsdiameter på 43-59 mm.

M12 Hammervac støvsugeren har et utskiftbart hepa-sertifisert filter, og er drevet av et kompakt M12 Redlithium-ion 2,0 Ah batteri.

– Milwaukee har utviklet hammerstøvsugeren som svar på den økte oppmerksomheten som har oppstått for å minimere arbeidstakernes eksponering for støv. Tidligere var det primært kun krav for utsuging i miljøer med høye hygienekrav, som for eksempel sykehus og næringsmiddelindustrien, men nå har kravet om støvoppsamling og minimal støvutvikling også spredd seg til utendørs arbeidsområder, sier Magnus Karlsson, Trade Marketing manager for Milwaukee.

For kompatibilitet med så mange maskiner som mulig leveres den nye Hammervac med sidehåndtak og halskrager i tre størrelser, slik at den enkelt kan tilpasses den borhammeren som brukes.

Den nye Hammervac er også utstyrt med 3-trinns modus. I tillegg til av og på kan maskinen aktiveres automatisk når boringen starter. Det sertifiserte hepa filteret fjerner 99,7% av alle partikler større enn 0,3 mikron. Unikt for Milwaukee M12 Hammervac er at filteret alene kan skiftes, noe som gjør det mulig å skifte filteret uavhengig av støvboksen. Praktisk og økonomisk.

Magnus Karlsson understreker ytterligere at M12 Hammervac er kompatibel med hele M12-serien, med mer enn 55 forskjellige ting batteridrevne maskiner tilgjengelig. Verktøy som alle bruker samme batteri og lader.

Ny kompakt M18 SDS-plus borhammer

I tillegg til lanseringen av M12 Hammervac lanserer Milwaukee også den kompakte M18 BH SDS-plus borhammer. Med en lengde på kun 305 mm og en vekt på 1,9 kg, genererer borhammeren en slagenergi på hele 1,2 joule.

Med sitt kompakte og ergonomiske design har den nye industritilpassede borhammeren en optimalisert borkapasitet og en maksimal hastighet som øker produktiviteten for de vanligste oppgavene. Den nye M18 bh gir mulighet for å velge mellom to modus – hammer eller bormodus. Med maksimal borkapasitet på 16 mm i betong klarer M18 BH 80% av alle hull som bores.
Samtidig betyr økt ergonomisk komfort og lavt vibrasjonsnivå (10 m/s2) redusert belastning for brukeren under langvarig bruk.

Drevet av Milwaukees revolusjonerende M18 Redlithium-ion 4,0 Ah batteri er den kompakte SDS-plus borhammeren kompatibel med den omfattende M18-serien, som i likhet med M12-serien har mer enn 55 batteridrevne maskinene tilgjengelig.  Verktøy som alle kan brukes med samme batteri og lader!

Stikkord: