Conpot
  • marius waldum 24onoff svart arbeid

Mål om å gi brukerne 25 timer i døgnet

På kort tid har 24onoff AS fått ca. 2.000 brukere, hovedsakelig fra Norge og noen fra Danmark. Målet er å nå 1 million brukere.

Brukerne fører timer, leverer fraværsmeldinger, styrer prosjekter og en hel del andre ting hver eneste dag.

På spørsmål om hvordan denne veksten har kommet svarer prosjektleder Marius Waldum at det skyldes det sterke behovet hos kundene. Å miste fakturerbare timer på grunn av slurv er ødeleggende for lønnsomheten, derfor er det avgjørende å gjøre det enkelt å registrere timene på en slik måte at de ikke forsvinner.

Kontroll

I tillegg er det flere krav fra Arbeidsmiljøloven og Skatteetaten som kan imøtekommes ved å bruke 24onoff, for eksempel at de ansatte registrerer fraværsmeldinger på sin smarttelefon og at de automatisk genereres fraværsstatistikk som daglig leder får tilgang til på www.24onoff.com.

Utfakturering og svinnkontroll

– Jeg opplever hurtig utfakturering og svinnkontroll som en av de største fordelene med å benytte systemet, sier Tømrermester Runar Sunde.

Odd Arne Pettersen driver butikk på Steinkjer og kan fortelle at både han og hans ansatte synes 24onoff er veldig oversiktlig og enkelt å bruke. Odd Arne legger til at han sparer mye tid ved å bruke 24onoff.

– Det er akkurat dette vi jobber for! I 24onoff går vi på jobb hver dag for å gi kundene våre ”den 25. timen» i døgnet forteller Waldum mens han fastslår at det er hevet over enhver tvil at alle ønsker seg denne ene ekstra timen i døgnet, spørsmålet er hvordan man skal oppnå det.

Han mener at alle må velge om man vil kutte ned tidsbruket på morsomme ting eller om man skal kutte ned tidsforbruket på kjedelige ting. – Vil du bruke mindre tid med familien din eller vil du bruke mindre tid på å registrere prosjekt-timer spør Waldum. – Hvis du heller vil ha ekstra tid med for eksempel familien din så tar du i bruk 24onoff, gir han beskjed om.

Skal ta det internasjonale markedet

Fra kontorene på Heimdal i Trondheim har 24onoff utviklet produkter som gjør hverdagen til både ledere og ansatte i små og mellomstore bedrifter langt lettere. Det jobbes kontinuerlig med videreutvikling, nå har de lyst på innspill fra eksisterende og potensielle kunder på hva som er de største tidstyvene i arbeidshverdagen. Vi tar våre kunder på alvor, og er derfor svært takknemlige for alle tips som hjelper oss videre, sier Waldum.

Med fotfeste i Norge og Danmark setter de nå øynene mot resten av verden, neste lansering blir England!

Stikkord: