Conpot

Utbyttbare hoder for rask og effektiv bruk

Ridgid introduserer sin første batteridrevne løsning spesielt for elektroentreprenører

RE 60 har en 3-i-1-løsning for å kutte ledninger, presse kabelsko og stanse el-skap med ett og samme verktøy.

Elektroverktøy med det unike Ridgid QuickChange System™, er utstyrt med et system som gjør det mulig for entreprenører å bytte raskt og enkelt mellom tre hoder med 360° rotasjon: SC-60B sakskutterhode, LR-60B rundt presshode med åpning og PH-60B stansehode. Dette betyr at det ikke lenger er nødvendig å bære med seg flere oppgavespesifikke verktøy til jobbstedet eller bytte fra ett verktøy til et annet, noe som igjen medfører økt effektivitet og maksimert produktivitet.

– RE 60 vil være revolusjonerende for elektroentreprenører som ønsker å spare tid, spare penger og bære med seg færre verktøy, sier Enver Celik, produktsjef hos Ridgid.  – Tenk deg å kunne kutte armerte kabler, presse kabelsko og stanse tilgangshull med ett og samme verktøy. Det er nå mulig med RE 60.

RE 60 elektroverktøy

Nye RE 60 elektroverktøy fra Ridgid kutter ledninger, presser kabelsko og stanser hull i el-skap ved hjelp av det unike Ridgid QuickChange System. RE 60 er utformet for enkel betjening med én hånd, og yter 60 kN hydraulisk kraft for å kutte armerte kabler med ytre diameter på opptil 50 mm, presse kabelsko på opptil 300 mm² og stanse runde hull i el-skap med ytterdiameter på opptil 63,5 mm. Det er dessuten utstyrt med integrert diagnostikk, LED-indikatorer og automatisk tilbaketrekking av stempel for å sikre enestående ytelse.

Utbyttbare hoder

–       SC-60B saksekutterhode gjør det mulig for elektroentreprenører å kutte en rekke typer armert aluminiums- eller kobberkabler uten å måtte bytte hoder eller kjøpe flere verktøy. Det har utbyttbare blader for kutting av kobber- og aluminiumskabler med ytre diameter på opptil 50 mm eller mangetrådede kobberkabler med ytre diameter på opptil 50 mm

–       LR-60B rundt hode med åpning presser raskt kabelsko på kabler på opptil 300 mm². Og takket være det smale og ergonomiske åpningssystemet kan det brukes på trange steder.

–       PH-60B hullstansingshode stanser runde hull på opptil 63,5 mm i 3 mm mykt stål, og er kompatibelt med stansematriser fra RIDGID og andre produsenter.

 

Stikkord: