Etter at Skanska Norge kom inn som ny hovedeier i 2011 har selskapets omsetning skutt i været, og endte i 2013 på hele 546 millioner kroner, med et driftsresultat på 36 millioner kroner. Hovedeier Skanska er svært godt fornøyd med utviklingen til selskapet og tar nå grep for at den positive utviklingen skal fortsette.

Anne Mürer er ansatt som ny adm. direktør i selskapet, samtidig som daglig leder Kenneth Thorsteinsen går inn i en nyopprettet rolle som økonomisjef. Anne Mürer har lang ledererfaring og bransjeerfaring og kommer fra stillingen som regionsdirektør i Skanska. Hun har siste årene vært styreleder i Marthinsen & Duvholt og kjenner følgelig selskapet meget godt.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som leder for Marthinsen & Duvholt. Det er en organisasjon med mange svært kompetente og operasjonelt effektive medarbeidere, som vet hva som kreves for å lykkes i markedet. Selskapet har vært en viktig bidragsyter i flere store anleggsprosjekter siste årene, både gjennom egne prosjekter og gjennom arbeidsfellesskap med Skanska. Markedet er krevende men godt, og vi akter å bite godt fra oss også i tiden fremover, forteller Anne Mürer.

Skanska Norge eier 75 prosent av Marthinsen og Duvholt. De resterende 25 prosentene eies av gründerne Svein Håkon Martinsen og Frank Duvholt. Selskapets kjernemarked er det sentrale østlandsområdet, med hovedfokus på Oslo/Akershus, Buskerud, Vestfold og Telemark. De største pågående prosjektene som selskapet i dag er involvert i er E18-utbyggingene Tassebekk-Langåker og Bommestad-Sky samt jernbaneprosjektene i Holmestrand og ved Farriseidet samt Follobanen og Høvik Stasjon.

Leave a comment