Conpot
  • Anlegg 2014

Anlegg 2014 åpner på fredag

Når bransjen samler seg til Anlegg 2014 i Haugesund, er det med utstillere med mange nyheter og besøkende med stor interesse for anlegg og anleggsmaskiner som de viktigeste grunnsteinene.

Med Coop tomta (vis a vis Amanda Storsenter) på Raglamyr som messeområde, er det duka for at MEF på nytt skaper et flott arrangement med nyhetene for bransjen i perioden 23 – 25.mai.

Årets messe er den største anleggsmessa på Vestlandet. Det å skape en arena med god blanding mellom sosial samlingsarena og en faglig kunnskapsarena er en utfordrende balansegang. MEF har fem ganger tidligere vist at en mestrer dette og det er med største glede en nå ser fram til å gjøre området på Raglamyr om til et flott boltreområde for alle som liker å holde seg oppdatert på bransjen. Det er påmeldt over 90 unike leverandører fordelt på et messeområde på 30 mål, med egne områder for prøvekjøring av maskiner og kjøretøy.

Skandinavisk nyhet

På Anlegg 2014 blir det fredag den 23.mai avduket en helt ny borerigg for det Skandinaviske markedet utviklet og produsert av Sandvik Mining Construction. Boreriggen kommer direkte fra fabrikken til Haugesund, og bransjen venter i stor spenning på hva dette er. Avdukingen vil foregå med en høytidelig seremoni, der blant annet unger fra Hakkebakkeskogen Barnehage skal være med å avduke boreriggen. Det blir også andre nyheter på messen fra ulike utstillere.

Mange besøkende

Paul Olaf Baraas har stor tro på mange besøkende på årets messe, forhåpentligvis en plass mellom 10 – 15 000 besøkende. Rammene for messa er enda bedre tilpasset utstillerene og besøkende, med en mye lettere ankomst til messen i og med en har samme avkjøring som til Amanda Storsenter. Dette fører til at mange som er på handling også vil ta turen innom messa. Det er meldt om at så å si alle hotellene i byen er full booka, noe som tyder på at det er mange tilreisende til Haugesund og Anlegg 2014. Messa har gratis inngang for alle. Messeområdet innehar gode parkerings muligheter for alle som ønsker å besøke messa.

Faglig- og sosialt miljø

Rica Maritim Hotel er messehotellet for Anlegg 2014, der kun entreprenører og leverandører kommer inn på arrangementene. Med de aller fleste samlet her vil en skape et fagmiljø som gir mulighet til å holde god dialog mellom kunde og leverandør. Fredag vil det være den tradisjonelle skaldyraften med musikk og underholdning av Synth & Le. Lørdag er det rom for faglig påfyll innen kvalitet, helse, miljø og sikkerhet (KHMS), samt messebesøk. På ettermiddagen er det Regionsjefens corner utenfor Cafe Rene med show, underholdning og musikk. Lørdag kveld er det festmiddag i Maritim Hall med underholdning av blant annet Frode Alnæs og musikk av Det Norske Festorkester.

Entusiasme og positivitet

Paul Olaf Baraas vil trekke frem utstilleres entusiasme og positivitet som er suksesskriterier for en slik messe. Det er mange positive tilbakemeldinger på at årets messe blir gjennomført på Raglamyr. Videre er det særdeles viktig å få fram at entusiasmen og positiviteten blant lokallagets medlemmer som er svært viktig for at en skal kunne gjennomføre messa på nytt.

Det er bestilt fint vær til Anlegg 2014 og værmeldingene er lovende.

Stikkord: