Conpot

Rosendal Maskin på trønderturne

I uke 20 arrangerte Rosendal Maskin Roadshow rundt om i Trøndelag. Fokuset var på Doosan og Bobcat maskiner. Spesielt spennende var det å studere nye Bobcat S450.

Selskapet står nå sterkere enn noensinne i Trøndelagsfylkene, som en følge av samarbeidet med Norsk Scania AS på service, samt at selskapet har ansatt ny selger for dette distriktet. Dermed satser Rosendal hardt i området, og skal nå bli en større aktør i Trøndelag.

– På dette roadshowet viser vi frem Doosan belte- og hjulgraver, samt Bobcat minigravere og kompaktlastere. Vår nyhet på dette arrangementet, er imidlertid Bobcat S450, forteller nyansatt selger Egil Koen til Conpots utsendte.

Bobcat S450

Denne kompaktlasteren veier rundt 2,5 tonn, og er som skapt for trange anleggsplasser. S450 byr på forbedret komfort, og den lille maskinen kan også leveres med air condition. Servicevennlighet og operasjonstid skal også ha blitt forbedret med funksjoner fra de større modellene.

– På mange måter er flerbruksmaskin et mer passende navn på S450. Muligheten til å sette på over 80 ulike redskaper, gir uante bruksmuligheter, forteller Egil.

Hos Norsk Scania i Trondheim

16. mai ble arrangementet plassert til Norsk Scania på Heimdal i Trondheim. En strategisk valgt plassering som en konsekvens av deres ferske samarbeid.

– Dette handler mye om å markedsføre våre merker og modeller i Trøndelag. Besøket har vært over all forventning, forteller Egil Koen avslutningsvis.

Stikkord: