Conpot

Ny ettermarkedssjef

Morten Hansen er ansatt som ettermarkedssjef i Andersen Truck AS. Hansen har fått ansvaret for å drive og videreutvikle avdelingen for service og reservedeler.

Ansettelsen skal sikre at Andersen Trucks ettermarkedstilbud vokser i takt med resten av selskapet, både med tanke på størrelse og kvalitet.

– Hovedmålet mitt er å anvende 25 års erfaring med ettermarkedet i det norske truckmarkedet til å lage et mer effektivt tilbud for Andersen Truck sine kunder og passe på at de føler seg enda mer ivaretatt i fremtiden, sier Hansen.

Videreutvikle og synliggjøre

Andersen Truck ønsker å bedre synliggjøre og forsterke tilbudet for service og reservedeler over hele landet, og daglig leder Roar Andersen er trygg på at de har funnet riktig person til å ta satsningen til nye høyder.

– Vi har dyktige mekanikere på serviceavdelingen vår, mye teknisk kunnskap og et stort lager av reservedeler. Nå skal Morten bruke sin ekspertise til å synliggjøre alt dette i større grad ovenfor kundene våre, forklarer Andersen, som gjennom kundeundersøkelser har fått bekreftet at service og oppfølging allerede er blant grunnene til at kundene både velger STILL og anbefaler STILL-trucker videre til andre.

Driftssikre trucker

– Jeg gleder meg til å videreutvikle det gode utgangspunktet vi har i Andersen Truck. Nå får vi på plass nye tekniske verktøy, forbedrer rutiner, sentraliserer delelageret og videreutvikler mekanikerkompetansen vår. STILL har markedets mest driftssikre trucker. Den velkjente driftssikkerheten kombinert med den oppfølgingen vi gir gjør en STILL-truck til en knallsterk investering, avslutter Hansen.

Stikkord: