Conpot

Hardnor importerer nye Sany-modeller

Det kinesiske merket Sany har scoret godt i tester og får god omtale i media. Den norske importøren Hardnor AS satser hardt og importerer nå tre nye modeller.

Hardnor AS har eneagenturet for Sany i Norge. Modellspekteret som Hardnor importerer øker, og de tilbyr nå de nye modellene SY215C9, SY235C9 og SY335C9 i tillegg til de eksisterende suksessmaskinene SY75C9 og SY135C8B.

Gode resultater i tester

– Sany vokser i Europa og i Norge. Maskinene får meget gode kritikker i tester. Gjennom stadig utvikling og maskinforbedring, sikrer merket seg gode skussmål i kvalitetstester. Kvalitetstester viser nå at Sany er på høyde med andre japanske og koreanske maskiner, forteller Bjørn Eldøy, daglig leder i Hardnor AS.

Nylig gjennomførte Meglerfirmaet CLSA en omfattende kvalitetstest av anleggsmaskiner. I denne testen ble Sany sammenlignet med flere andre ledende gravemaskinprodusenter i verden. Det anerkjente tidsskriftet The Economist refererer til denne testen i en av sine artikler, og konkluderer med at Sany kommer vesentlig bedre ut enn sine japanske og koreanske konkurrenter. Denne testen la blant annet vekt på holdbarhet, produktivitet og drivsstoffbruk.

Nye maskiner på det norske markedet

Alle de nye modellene er utstyrt med kjente kvalitetskomponenter som Isuzu motor og Kawasaki hydraulikk.

Hardnor AS mottok den første leveransen av de nye modellene i slutten av april i år og brorparten av den første lagerbeholdningen er allerede solgt.

Hardnor

Hardnor AS skal på anleggsmessen MEF i Haugesund som varer fra 23. til 25. mai. Her blir bant annet maskinen SY215C9 utstilt. Da kan man ta denne Sany-maskinen i nærmere øyensyn, og få flere opplysninger av Helge Sæbø, økonomisk ansvarlig i Hardnor. Dessuten kommer de to nye forhandlerne, Bamble Mekaniske Industri AS og Anlegg og Miljøservice AS, til å være tilstede.

Stikkord: