Conpot

Nyansettelser hos Bulder

Bulder Utstyr AS og Bulder Maskin AS ansetter nye folk.

Karl André Stenevik  

Karl Andre Stenevik er nyansatt selger og produktansvarlig hos Bulder Utstyr AS i Åsane og skal ha ansvar for salg av RASCO sine produkter. Han er 27 år gammel og har bakgrunn fra offshorebransjen både som matros med fagbrev og selger i et oilfield supply-selskap.  Av utdanning har han, i tillegg til matrosfagbrev, en bachelor i innovasjon og entreprenørskap fra Høgskolen i Telemark; en utdanning med fokus på produkt- og forretningsutvikling og de grunnleggende prosessene rundt dette.

Oppveksten ble tilbragt på Hjellestad utenfor Bergen, men har bodd både i Stavanger, USA og Telemark de siste årene før han vendte nesen hjem igjen til den regnfylte solbyen Bergen våren 2013. Ellers er han en ivrig musiker, glad i båt- og hytteliv, liker folk og er generelt en tilhenger av å smile.

 

Jan Terje Fosse

Jan Terje Fosse skal jobbe hos Bulder Utstyr AS med kontor og administrative oppgaver. Han er 55 år, gift og har 2 voksne barn. Er utdannet ingeniør i reguleringsteknikk/elektronikk. Etter å ha drevet med service reparasjon og kalibrering av måleutstyr, gikk han over i familiebedriften Hagstrøm Musikk R. Fosse AS.

De siste 20 årene har han vært daglig leder av bedriften, som ble solgt i 2008. Den skiftet da navn til 4sound Bergen.

Fritidsinteresser er alpint, fjellturer og motorsykkel.

 

Sven Stien

Sven Stien er ansatt hos Bulder Maskin AS som selger. Han er 48 år gift med Marianne,  og sammen har de to gutter på 20 og 14 år. Sven har 30 års erfaring fra næringslivet innenfor salg, markedsføring & ledelse. Han er en utpreget kremmer, som trives med mye arbeid og mange utfordringer og setter alltid kundens behov i fokus.
De siste 15 årene har han jobbet som selger/distriktssjef/kam, for store aktører innen dagligvarehandelen samt, verksted og industri.