Conpot

Åpnet ny og sentrumsnær butikk i Trondheim

Butikken er på nærmere 1100 kvm, inkludert småmaskinverksted og maskinutstilling, og er en del av Felleskjøpets satsing på bynære butikker.

Torsdag 8. mai åpnet Felleskjøpet sin hittil mest sentrumsnære butikk på Tunga i Trondheim.

Forbrukerkunden i fokus

Med sin sentrumsnære beliggenhet, håper Felleskjøpet å tiltrekke seg forbrukerkunder i Trondheim og omegn. Butikken vil ha et bredt varespekter innen kategoriene hus, hage, jakt og friluftsliv, samt utstyr og fôr til kjæledyr.

– Som i reklamefilmen «Bønder i byen» gjør vi nå våre produkter og fagkompetanse tilgjengelig for byfolket. Vi håper at denne nye butikken med sin flotte beliggenhet bidrar til at den urbane trondhjemmer for alvor får øynene opp for Felleskjøpet og det vi har å by på, sier Henrik Thoresen, direktør handel i Felleskjøpet Agri.

Egen satsing mot borettslag, idrettslag og kommune

I tillegg til et bredt spekter av produkter rettet mot forbruker, satses det også spesielt mot borettslag, idrettsanlegg, anleggsgartnere og kommune. Den nye butikken vil ha en innendørs VAPI (vei, anlegg, park og idrett)-utstilling på 200 kvm.

Offisiell åpning i tradisjonell Felleskjøpet-stil

Fylkesvaraordfører Arne Braut (Sp) vil stå for den offisielle åpningen. I stedet for snorklipping, vil Braut svinge motorsaga og kappe over en tømmerstokk for å markere åpningen.

Stikkord: