Conpot

Samarbeid mellom Husquarna og Sigurd Stave Maskin

Husqvarna Construction Products har inngått avtale med Sigurd Stave Maskin AS, vedrørende salg og distribusjon av Husqvarnas produkter innenfor overflatebehandling.

Produktspekteret omfatter selskapets gulvslipingsmaskiner, samt tilhørende støvsugere. Med den patenterte Dual Drive Technology™, gir maskinene brukeren overlegen kontroll over alt fra preparering, sliping og polering av betonggulv, til reparasjon og sliping av terrasser og andre typer av naturstein.
– Sigurd Stave Maskin AS er i dag et moderne engrosfirma innen maskinbransjen, med velrennomerte merker i produktporteføljen fra før. Gulvslipingsmaskinene til Husqvarna passer perfekt for oss, og vil gi oss muligheten til å tilby våre kunder kjente produkter av høy kvalitet, sier administrerende direktør Sigurd Stave i en kommentar.

Country Manager, Bent Rune Madslien, i Husqvarna Construction Products er også godt fornøyd med avtalen.
– Sigurd Stave Maskin AS har en solid posisjon i det norske markedet, og jeg er sikker på at denne avtalen vil bli fruktbar for begge parter på kort og lang sikt. Selskapet har et godt grep om sine kunder, og dette samarbeidet vil gjøre Husqvarna merket enda mer kjent i det profesjonelle byggemarkedet i Norge.
Husqvarna

Stikkord: