Conpot

Lanserer nye XF Nordic Edition Euro 6

Som en oppfølger til suksesskonseptet Nordic Edition som ble levert på forrige generasjon DAF XF trekkvogner lanseres nå arvtageren basert på den helt nye DAF XF Euro 6.

Grunntrekkene i konseptet er videreført hva påbygg og dekor angår men hos DAF Norge AS lover man at kjøreopplevelsen er ytterligere forbedret. Til tross for at den ytre designen fra den forrige modellen er lette å gjenkjenne i den nye modellen dreier det seg om en mer eller mindre 100 % nykonstruert bil; ny ramme, kraftig omarbeidet førerhus, en ny Euro 6 motor basert på Paccar MX13 motoren, en videreutviklet AS-Tronic automatstyrt girkasse for optimal komfort og økonomi, nye framaksler osv.

Flere biler er allerede solgt

Alle oppdateringer og ny Euro 6 modell til tross starter prisen på XF510 Nordic Edition på under millionen og også i den nye modellen inngår komfortutrustning som blant annet microbølgeovn, kaffetrakter og kjøleskap og den populære sjåførpakken med Ipad og spesialdesignet skinnjakke medfølger fremdeles.

Allerede før den første ferdigbygde bilen ankom Råde var et betydelig antall biler solgt og i disse dager leveres de første DAF XF510 Nordic Edition til stolte eiere.

Stikkord: