Conpot

Nummer 20 000 til norsk kunde

Mercedes-Benz feirer tradisjonen tro når runde tall passeres for ulike modeller i produksjonen. Mercedes-Benz Sprinter minibuss nr. 20.000 til norsk kunde

Nylig var det Sprinter minibuss nummer 20.000 og Citaro nummer 40.000 som ble overrakt kunder ved en høytidelig markering på hovedkontoret til Daimlers bussvirksomhet Evobus i Mannheim.

Spesielt hyggelig var det for oss at Sprinter minibuss nummer 20.000 ble overrakt en norsk kunde, Sandfærhus Parkering AS. Det er ikke hver dag en norsk kunde får overlevert en ny bil med internasjonal presse og representanter fra den øverste ledelsen i Daimler tilstede. Sandfærhus Parkering var representert ved bilansvarlig Gunnar Sundtaunet som stolt kunne motta selskapets nye Sprinter minibuss.

Bussen er solgt av vår forhandler Motor Trade i Trondheim som selvfølgelig var tilstede ved overleveringen sammen med Odd Romundstad fra bussavdelingen i Mercedes-Benz Norge.

Sandfærhus Parkering har nå vært i drift i over 20 år og driver parkeringen ved Værnes flyplass utenfor Trondheim. I tillegg leverer de ulike tjenester relatert til bil.

Stikkord: