Conpot
  • test av maling

Best blant åtte terrassebeiser

Sveriges ledende forskningsinstitutt SP har testet åtte terrassebeiser fra Nordens ledende malingsleverandører, og resultatet viser at Nordsjö Tinova UV Super Terrace er testens vinner.

SP har testet Nordsjö Tinova UV Super Terrace og sju andre produkter fra ledende malingsleverandører på det nordiske markedet. Terrassebeisene ble utsatt for sterk UV-stråling og intensiv vannbelastning, og etter testen ble fargeforandring, blærer, sprekker og generelt utseende vurdert.

Resultatet viser en tydelig fordel for terrassegulv som ble behandlet med Nordsjö Tinova UV Super Terrace. Sammenlignet med produktene til de øvrige produsentene er overflaten som ble beiset med Nordsjö Tinova UV Super Terrace, mindre påvirket av den strenge testen, noe som viser at Nordsjös vanntynnbare produkter er et miljøvennlig alternativ som gir treverket på f.eks. terrassen og i hagemøblene dine den beste beskyttelsen.

Nordsjö Tinova UV Super Terrace hadde den minste fargeforandringen av de åtte testede produktene og viser ingen tendenser til sprekk- eller blæredannelse, og dette gjør at produktene får den høyeste skåren i SP-testen – Best i test!

– Bak dette fantastiske produktet ligger mange års forskning og utvikling, og vi er glade for å kunne tilby kundene våre et produkt som de kan føle seg trygge på, sier Jenny Lundegård, Innovation Manager i Nordsjö.

Fakta Nordsjö Tinova UV Super Terrace:

–         Fargebestandig
–         Beskytter i opptil 4 år
–         Kan brekkes i mange farger
–         Tørker raskt
–         UV-beskyttelse

Stikkord: