Conpot

Bygger produksjonsanlegg i Gøteborg

Veidekke Entreprenad har fått i oppdrag å utvikle og bygge nytt produksjonsanlegg og kontorer for Rosemount Tank Radar AB i Mölnlyckes næringspark i Gøteborg.

Oppdraget er en totalentreprise verdt 200 millioner svenske kroner ekskl. mva.

Veidekke skal oppføre en kontorbygning og en produksjonsbygning som skal lenkes sammen, på totalt 17.000 m . Prosjektet har fått navnet «RTR New Facility», og her vil 400 ansatte i Rosemount Tank Radar (RTR) få sine arbeidsplasser når det hele står ferdig på nyåret 2016.

– Vi har siden i høst hatt et involverende og tett samarbeid med RTR om å utvikle et kostnadseffektivt kontor- og produksjonsanlegg skreddersydd etter deres behov. Vi gleder oss nå til å sette spaden i jorden og komme i gang med byggingen, sier Christer Sjöstrand, forretningsutvikler i Veidekke Bygg Vest.

Stikkord: