Batteriene har beskyttelse mot overbelastning og overoppheting.

Kompatible med alle XR produkter med samme spenning.

Lys, godt synlige LED ladeindikator, som viser ladenivået, slik at brukeren ikke risikerer å stå uten batteri.

DeWalt lanserer 5,0Ah XR-batterier sin gir 66 % lengre brukstid enn et vanlig 3,0Ah batteri uten å kompromisse med størrelse eller vekt.

I kombinasjon med den intelligente elektronikken i DeWalts XR-serien, er 5,0Ah batteriet utviklet for å beskytte mot overoppheting og utlading under bruk med høy belastning. Dette forlenger batteriets levetid og gir maksimal effekt for brukeren der uavbrutt brukertid er avgjørende.

Håndverkere etterspør så lang brukstid som mulig. Denne nye batteriteknologien minimaliserer behovet for bytting eller lading av batterier –  i realiteten er tilbakemeldingene at brukerne kan arbeide i to dager uten at det er behov for å lade batteriet.

Alle DeWalt 18V 5,0Ah batterier ar en praktisk ladeindikator slik at brukeren enkelt kan følge med på batteriladingen slik at de vet om de har tilstrekkelig med batteri for fullføring av arbeidet.

Det nye 5,0Ah batteriet er kompatibelt med alle eksisterende modeller med samme spenning i XR-sortimentet. Ytterlige informasjon om sortimentet finner du på: http://www.dewalt.no/

Leave a comment