Conpot

Ny serie langtransportbiler

Renault Trucks har lansert en ny serie langtransportbiler. Første solgte er nå levert til Sigvartsen Transport

Allerede under introduksjonen i Lyon i mai i fjor bestemte Thorger Sigvartsen i Sigvartsen Transport i Sarpsborg seg for at en slik skulle han ha. Med flatt gulv. I går kunne stolte representanter fra Renault Trucks overvære overleveringen hos forhandleren Volmax i Østfold. Og det var en stolt og fornøyd lastebileier og sjåfør som tok den nye bilen i nærmere øyesyn.

Første i Norge

– Dette er den første solgte i den nye serien, og vi synes den er riktig fin i Sarpsborg-firmaets farger, sa Ståle Kvebæk fra importøren Volvo Norge under seansen i Råde. Denne kommer til å synes godt på veiene fremover

– Vi har, med denne siste nye Renault lastebilen, 21 biler i parken og utfører transport for Peterson Packaging som har hovedkontor i Sarpsborg og som har fabrikker flere steder. Bedriften utvikler og produserer pappemballasje, og kan i år se tilbake på 100 års sammenhengende virksomhet, kan Thorger Sigvartsen fortelle.

Renault T520

Fra før har transportfirmaet flere Renaulter i parken. Bilene kjennetegnes av den friske blå fargen med hvite striper og lakkerte detaljer. Og også den siste ervervelsen fremstår med flere fine detaljer, som blålakkerte felger med hvit stripe og med hvit Renault-tekst i fronten.

Bilen er en Renault T520, en 6×2 trekkvogn med High Sleeper Cab, arvtakeren til Magnum. Den har det aller meste av utstyr, som adaptiv cruisekontroll, line depart-system, Optidrive girkasse, retarder og en 13 liters motor på 520 hk.

– Sjåføren, Tommy Thon fra Sarpsborg har kjørt hos oss i 7 år, men har før det drevet egen transportforretning og er en meget rutinert og dyktig sjåfør. Vi har stor tro på at vi skal kjøpe lastebiler sjåførene vil ha. Det sikrer riktig bruk, noe som er en forutsetning for å kunne drive i dag med de små marginene bransjen lever med, sier Thorger Sigvartsen.

Når dette leses er bilen allerede i full drift for Peterson Packaging.

Stikkord: