Conpot

Smarte løsninger for arbeid i trapper

Fleksibel profftrapp for arbeid i trapper og på steder med ujevnt underlag. Alle ben kan justeres individuelt for stabil plassering og sikkert arbeid.

Etter omfattende produktutvikling og kontakt med personer fra fagforeninger og profesjonelle håndverkere, lanserer nå Wibe Ladders et helt nytt produkt i sitt sortiment av profftrapper. Med individuelt justerbare ben gir den nye 77S modellen en ny form av stabilitet i hvert trinn.

– Nå trenger du ikke lenger å stå ustødig når du skal male i trapper eller andre ujevne underlag, sier Robert Agerskog, produktsjef hos Wibe Ladders.

Profftrapp 77S har en stor og stabil plattform (320 mm bred fremkant og 430 mm dyp) og de 80 mm dype trinnene gir deg en stabil arbeidsplass som er enkel å komme opp på. Hyllen er plassert i hoftehøyde, og gir sammen med sideprofilene en høy og stabil støtte fra tre kanter.

Både ben og de teleskopiske benene har sklisikring formaksimal sikkerhet i alle posisjoner. Elokserte aluminiumsprofiler reduserer risikoen får å sverte ned hender og klær.

For arbeid i normaletrapper anbefales 3-trinns modellen og ved mer krevende høyder 5-trinns modellen.

– Dette er et unikt produkt som vil gjøre utrygt arbeidet mye enklere for malere, elektrikere og andre håndverkere som tidligere måtte bruke arbeidsbukker med teleskopiske ben – uten fallbeskyttelse, og heller ikke ideéll for arbeid i trapper. Dessuten, når en arbeider i større trapper – er det ikke uvanlig at det brukes stillas for å ha en stabil plattform. Dette behovet vil også reduseres. 77S tilbyr en smidig og sikker løsning, ideéll for mindre arbeid, sier Robert  Agerskog avslutningsvis.

Stikkord: