Conpot
  • conpotforum

Conpot lanserer eget forum

VI i Conpot har akkurat lansert ett eget forum for anleggs- og transportbransjen. Conpotforum.no legger til rette for at bransjen skal kunne diskutere både biler, maskiner, utfordringer og muligheter i fellesskap.

Forumet ligger lokalisert på Conpotforum.no, og vi har her lagt opp til at bransjen skal kunne diskutere alt i fra lastebiler, gravemaskiner,  bransjens utfordringer, eller eventuelt muligheter i fellesskap. Vi har åpenbart stor tro på at Conpotforum.no skal dekke et behov i markedet.

Bilder

Vi har lagt opp til at brukerne skal kunne legge ut bilder av sine maskiner og sine biler. Denne muligheten tror vi kommer til å bli mye brukt fremover.

Anlegg og Transport

Anlegg og Transport har hver sine områder for å diskutere sine maskiner eller biler. Enten det er snakk om å diskutere fordeler og ulemper med nye Cat 988K, eller du lurer på hvordan du skal reparere din gamle Kobelco SK 220.

Generell prat

Slik vi ser det har både anleggsbransjen og transportbransjen stadige utfordringer og muligheter som de i fellesskap kan diskutere over en mer eller mindre uformell tone. La Conpotforum legge til rette for dette.

Vi inviterer deg til å registrere deg i dag, og gjerne start en ny diskusjon eller vis frem bilder av dine biler eller maskiner.

Stikkord: