Conpot

Overtar importen av Norcar minilastere

Multimaskin AS har i samarbeid med Minilastere AS overtatt importen av de finskproduserte Norcar til Norge. Selskapet vil tilby både minilastere og et stort redskapsprogram tilpasset Norcar minilastere, samt sørge for reservedeler og service.

Multimaskin AS har vært i det norske markedet i snart 30 år, og har et bredt spekter av maskiner innenfor blant annet veivedlikehold. Selskapet importerer allerede blant annet Wille redskapsbærer fra Finland og har oppnådd en veldig sterk posisjon innen dette markedet i Norge.

– Med Norcar har vi nå noe og tilby våre kunder som er ute etter mindre maskiner enn det vi har kunne tilby tidligere. Vi er først og fremt ute etter å tilby kvalitetsmaskiner, noe Norcar helt klart er. Det er nok ikke uten grunn at den har fått tilnavnet ”minilasterens panservogn”, sier Jan Hestbråten i Multimaskin AS.

Norcar levers i 6 forskjellige modeller fra 20 hk til 45 hk. Alle modellene har pendling i midtleddet som kan låses. Bortsett fra den minste modellen på 20 hk, leveres alle med teleskoplaster som standard.

Tidligere importør Minilastere AS vil fortsette å selge Norcar, noe vi i Multimaskin AS er veldig glade for. Multimaskin AS vil også knytte til seg forhandlere for Norcar på landsbasis og er i god gang med denne jobben.

Vi er veldig glade og stolte av å få representere Norcar i Norge, og ser frem til at de første maskinene ankommer i løpet av april.

Stikkord: