Conpot

Bildedryss fra Test & Drive

Nasta, Scania og Volkswagen stiller med et bredt utvalg av kjøretøy og maskiner. I finværet passet det godt å ta med seg kamera for å fange noen øyeblikk på bilder.

Årets utgave av Test & Drive foregår fra 25 mars til 10 april. Conpot var til stedet på fredag den 28 mars.

På Test & Drive får man teste det nyeste på markedet innen kjøretøy og maskiner til anlegg- og entreprenørbransjen. Det blir muligheter for å prøve utstyret i realistiske situasjoner – både i krevende terreng på et anleggsområde og på asfaltert vei.

Mange nyheter

I år stilte produsentene med mange spennende nyheter under Test & Drive, og publikum fikk sjansen til å være blant de første til å teste det absolutt beste og nyeste utstyret.

Scania

Test & Drive arrangeres for 10 året på rad. Siden oppstarten her, har produktutviklingen innen lastebil vært enorm.

Scania presenterte et bredt spekter av moderne og brukervennlige biler. Naturligvis var fokuset på V8 og Euro6 stort.

Volkswagen

For Volkswagen Amarok og Crafter 4motion offroad var det laget en utfordrende terrengløype, der man fikk testet bilens egenskapene i terreng. Instruktører sto rundt i løypa slik at man fikk forståelse for all nyttig funksjonalitet i bilen under terrengkjøring.

I tillegg fikk man mulighet til å teste flere biler, deriblant noen spennende påbyggløsninger.

Nasta

Et av hovedfokusområdene for Nasta i 2014 er hjullastere. Hitachi hjullastere kommer i hele 12 ulike vektklasser, Samt vi hjullastere med parallelløft. Under årets Test & Drive får du selv testet det nye førermiljøet. Dessuten lanserer Nasta nyheten ZW180-5.

Under årets Test & Drive stilte Nasta med en stor range av gravemaskiner – både på hjul og på belter. Nasta hadde dessuten med seg nyheten ZH200 hybridmaskin, som aldri tidligere har vært vist i Norge.

Stikkord: