Conpot

Ny generasjon Faro laserskannere

Sitech Norway AS har i samarbeid med Ats i Sverige nå muligheten for å tilby norske entreprenører og tunnelentreprenører de kompakte skannerene Faro Focus3D X130 og Faro Focus3D X330.

Med sine lave vekter og beskjedne mål er dette markedets enkleste verktøy for profesjonell skanning av blant annet bergrom og skjæringer.

Forskjellen på den nye generasjonen og forrige er en doblet effekt på skannet som igjen gir omtrent halve støymengden. Dette gir igjen fordeler som mulighet for skanning i direkte sollys, klasse 1 laser som ikke gir øyeskader om man ser direkte på skanneren under arbeid. De nye skannerene har også fått en innebygget GPS sensor som gir en koordinat på skannet.

Forventninger

Daglig leder Karsten Haukås gleder seg til å vise sine kunder den nye generasjon av Faro skannere. Han har lang erfaring med tunnel og gruverelaterte virksomheter og har god tro på at skanneren blir en suksess og et nyttig arbeidsredskap for entreprenørene. Spesielt med tanke på at det kan komme nye og utvidede krav fra myndighetene når det kommer til dokumentasjon av utførte arbeider.

Egenskaper

 • Innebygget GPS
 • Multisensor (Kompass, Altimeter, Inklinometer)
 • Automatisk selvhorisonterende
 • Fjernkontroll via WLAN Fra PC eller mobiltelefon
 • Intuitivt touchscreen display
 • Liten og kompakt (24x20x10cm)
 • Lett (5,2kg)
 • Integrert fargekamera
 • Høykapasitetsbatteri
 • SD kort
 • Meget rask
 • Klasse 1 laser som gir en betydelig HMS gevinst
 • Rekkevidde fra 130 til 330 meter
 • 976.000 punkt pr. sekund
 • Standardoppløsning som gir ca. 68 punkt pr. cm2 ved 10 meters avstand

De er veldig lette å bruke med den enkle og oversiktige berøringsskjermen. Prisen er også sensasjonell når det gjelder denne type produkt og er 2 til 3 ganger billigere enn tilsvarende produkt fra andre leverandører. Pris på Faro Focus3D X130 vil ligge på 349.000,-

Portefølje

Sitech Norway med hovedkontor i Lier har avdelinger i Trondheim og Stord/Haugesund.

Med samarbeidet med Ats vil vi nå kunne tilby alle i bransjen en komplett portefølje. Fra sofistikeret totalstasjoner til bygg og anleggsbruk, maskinkontrollsystemer til alle maskinmerker og typer, marine løsninger for sjøentreprenører, Trimble Vektsystemer og nå løsninger for skanninger av skjæringer, tunneler og andre bergverksrom.

Stikkord: