Conpot
  • Thomas Sjøvold - Instant Norge AS

1000 gjennomførte stillas- og liftkurs

Instant Norge AS feirer at en ny milepæl er nådd. Selskapet tilbyr kursundervisning på internett og nå har over 1000 deltakere gjennomført et av de nettbaserte kursene.

Tilbudet har vært en nysatsning som har vist seg å være svært populær blant brukerne og har vært med på å øke kompetansen i bransjen.

Skal øke kompetansen

Instant Norge AS tilbyr kursundervisning for stillas og personløftere på internett. Dette innebærer at brukeren selv kan bestemme hvor og når kurset skal tas. Det kan være i godstolen hjemme, på hytta eller på kontoret.

– Vi har hatt som mål å øke kompetansen i bransjen ved å kunne tilby kursundervisning av høy kvalitet, men på brukernes egne premisser, sier daglig leder Thomas Sjøvold i Instant Norge AS.

Nysatsingen er allerede en suksess. Instant Norge AS feirer nå at hele 1000 brukere har fullført kursene.

– Responsen har vært overveldende, og viser at dette er et tilbud markedet etterspør. Vi er selvsagt svært glade for at så mange har valgt å ta kursene sine hos oss, forteller Sjøvold.

Flerspråklig

Instant Norge AS tilbyr stillasmontørkurs, brukerkurs i stillas og liftkurs på sine sider www.brukerkurs.no Denne uken lanseres også et nytt kurs i fallsikring. I tillegg oppdateres alle de eksisterende kurs med innhold og blir tilgjengelig på flere språk i tillegg til norsk (engelsk, polsk, litauisk og estisk).

Brukerkurs på nettet har vært nytt terreng for bedriften og i stor grad for bransjen. Det har vært en risiko å satse, og det har tidvis vært krevende å tilpasse innholdet til en ny plattform. Instant Norge er fornøyde med at tilbudet har falt i smak hos brukerne. – Men selv om kursene er en suksess vil vi fortsette å utvikle nye løsninger for å sikre at brukerne får det beste innholdet og den beste kursopplevelsen hos oss, avslutter Sjøvold.

Instant Norge AS

Instant Norge er en av landets ledende importører av stillaser, lifter og materialåndteringprodukter. Høy kvalitet til konkurransedyktige priser, kombinert med rask levering er deres kjennemerker. Instant har vært sammenhengende representert på det norske markedet i snart 40 år. Alt fra Norges ledende utleieforretninger til større offentlige etater, samt en rekke entreprenører og håndtverksbedrifter er i dag i kundebasen.

Stikkord: