Conpot

Brutalt effektiv snørydding

Denne youtube-videoen viser hvordan en Øveraasen Twin Spin snøfres enkelt kan rydde vekk store snømengder.

Denne korte videoen viser hvordan Øveraasen sine Twin Spin snøfresere fungerer.

I Norge med periodevise svært ekstreme snøforhold stilles svært store krav til utstyret. Øveraasen AS har utviklet ulike typer snøfresere som skal bidra til snørydding både langs vei, flyplass og jernbane. Gjennom mer enn 40 år har utviklingen vært spesielt rettet mot såkalte unit-snøfresere til bruk på hjullastere av ulike størrelser. Denne type maskiner tilbys i dag med kapasitet helt opp til 12.000 tonn per time.

 

Tips

Vil du tipse oss om spennende videoer fra YouTube? Send link på mail til presse@conpot.com, eller tips oss på www.facebook.com/conpot

Stikkord: