Conpot
  • Hitachi borhammer

Ny ergonomisk og effektiv borhammerserie

Hitachi Power Tools lanserer en ny SDS-Plus borhammerserie i 2-kilosklassen. Disse maskinene er best i sin klasse når det gjelder kombinasjonen høy borhastighet og lav vibrasjon.

Dette oppnås takket være et patentert hammersystem gir  33% lavere vibrasjonsnivåer sammenlignet med tidligere modeller samtidig som borhastigheten øker med opp til 30%. I tillegg har maskinene en utsøkt ergonomi – designet for å gi deg en suveren brukeropplevelse! Alle produkter i serien omfattes av Hitachis unike 3-års garanti.

Mindre vibrasjon

Den patenterte hammermekanismen medfører økt komfort og redusert vibrasjonspåvirkning for brukeren. Dette gjør at man utføre samme jobb raskere og mer effektivt, med vesentlig redusert risiko for vibrasjonsrelaterte skader. Seriens toppmodell, kombihammer DH 28PCY, inngår dessuten i Hitachis avanserte UVP-system (User Vibration Protection) som gir ytterligere vibrasjonsreduksjon og gjør arbeidet betraktelig mer behagelig.

Samtlige modeller har en velbalansert og velutviklet design med tanke på ergonomi og brukervennlighet. Verktøybytte gjøres raskt og enkelt i en og samme operasjon, og sidehåndtaket med ”soft touch” er vridbart i 360
grader for et sikkert og stødig grep. Bryter/funksjonsvelger er plassert lett tilgjengelig på siden.

Nye modeller

  • DH 28PCY – 28 mm kombihammer med UVP
  • DH 26PC – 26 mm kombihammer
  • DH 26PB – 26 mm borhammer
  • DH 24PG – 24 mm borhammer

Samtlige modeller leveres med sidehåndtak, dybdemåler og verktøykoffert.

Alle Hitachis el- og batterimaskiner inngår i Hitachis eksklusive 3-års garanti. Garantien gjelder fra kjøpsdato uten krav til registrering av hverken kjøper eller forhandler. Garantien innbefatter også Hitachi batterier og ladere.

Stikkord: