Conpot
  • Hitachi børsteløs 18V

Lanserer flere børsteløse nyheter

Hitachi lanserer nå flere børsteløse nyheter i 18V-serien: Borskrutrekker DS 18DBL, Slagskrutrekker WH 18DBDL og Muttertrekker WR 18DBDL.

I tillegg til børsteløs, vedlikeholdsfri teknologi leveres maskinene nå med 2 x 5.0 Ah Li-ion batterier og i nye «stablekasser». Med 5.0 Ah Li-ion batterier økes driftstiden ytterligere samtidig som vekt og størrelse forblir uforandret. «Stablekassene» inngår i Hitachis nye oppbevaringssystem som vil introduseres fortløpende i den kommende tiden.

Hitachi tar etter 18 måneder med 4.0 Ah batterier neste steg i utviklingen og øker batterikapasiteten  i 18V-systemet med  nye 5.0 Ah batterier. Batteriene gir ytterligere 25% bedre kapasitet, men beholder samme kompakte vekt og størrelse.

5,0Ah batterier i kombinasjon med børsteløs motorteknologi gir 100% lengre driftstid sammenlignet med maskiner med konvensjonell motor og 3.0 Ah batteri.

Alle Hitachis 18V-batterier med slide batteriinnfesting, uansett batterikapasitet, kan benyttes til alle Hitachi-verktøy innen samme spenningsområde. Dette gjør Hitachis store sortiment av Tool Only-maskiner (verktøy uten batteri/lader) fleksibelt og gir mulighet for økonomiske valg for forbrukeren.

Oppbevaring

Hitachis nye praktiske oppbevaringssystem med verktøykasser som kan stables introduseres nå fortløpende i tiden fremover. For forbrukeren/håndverkeren vil dette gi flere praktiske oppbevaringsmuligheter av verktøy og tilbehør, samtidig åpne for en mer ergonomisk og enklere transport fra A til B. Systemet er kompatibelt med de fleste andre oppbevaringssystemer på markedet.

Børsteløs motorteknologi

Borskrutrekker DS 18DBL er en av Hitachis toppmodeller med bl.a. børsteløs motorteknologi og trinnløs høyre- /venstregange med konstant kraft . Maks moment er på hele 67 Nm og maks hastighet (ubel. lavgir) 1,700 o/min, noe som sammen med ergonomisk og velbalansert design gir en maskin for den virkelige proffen.

Muttertrekker WR 18DBDL og slagskrutrekker WH 18DBDL er kraftige maskiner, også disse med børsteløs motorteknologi, med maks moment på respektive 250 og 165 Nm, til tross for sin lave vekt på kun 1,7 kg.

Samtlige produkter har Hitachis velkjente ergonomiske og velbalanserte design med lav vekt og smarte funksjoner.

Produktene leveres med 2 stk 5,0 Ah-slidebatterier og Hitachis vifteavkjølte kombilader. Kombiladeren gir mulighet for hurtiglading både i vegguttak og i bilens sigarettuttak (sigarettenner). Som tidligere kan Hitachis Li-ion batterier lades minst 1,500 ganger.

Stikkord: