Conpot

Tre prisgunstige motorsager

– Med de nye modellene MS 231, MS 271 og MSE 170 C-Q kan vil tilby tre profesjonelle sager til en svært hyggelig pris, sier Pål Virik Nilsen fra Stihl.

Motorsagprodusenten Stihl lanserer tre helt nye sager samtidig denne våren.

– De nye motorsagene gjør vårt utvalg enda mer komplett, og det er tre svært gode fyringsvedsager til en hyggelig pris. Hos Stihl er alle gode ting tre denne våren. Bokstavelig talt, sier markedssjef hos Andreas Stihl AS, Pål Virik Nilsen.

MS 271 er en miljøvennlig fyringsvedsag med en sparsommelig 2-MIX-motor med et langtids luftfiltersystem som garanterer lang filterlevetid, verktøyløse tanklokk for sikker og enkel påfylling og rask tigjengelighet for service takket være motordekselet i én del. Sagen veier 5,6 kg og har en motor på 3,5 hestekrefter. Prisen på MS 271 er 4990 kroner.

Den litt enklere modellen MS 231 koster 3990 kroner. Også denne sagen er godt egnet til saging av fyringsved. Den har kjedestramming på siden for enkel og sikker stramming, langtids luftfiltersystem for lange rengjøringsintervaller, verktøyløse tanklokk for enkel og sikker påfylling og en miljøvennlig og sparsom 2-MIX-motor på 2,7 hestekrefter. Sagen veier 4,9 kg.

– 2-MIX-motoren har Stihl utviklet selv, og det er en flott motor med en god gange, som vi har på flere av våre modeller. Denne motoren reduserer drivstofforbruket samtidig som den gir et høyt dreiemoment og rask akselerasjon, forklarer Nilsen.

Den siste sagen som lanseres i disse dager er den elektriske MSE 170 C-Q. Denne sagen har forbedret skjæreytelse og meget god ergonomi for å kunne arbeide uanstrengt. Sagen har også mykt håndtak, verktøyløst tanklokk, overbelastningsvern og en såkalt QuickStop Super kjedebrems. Det vil si at sagkjedet ikke bare stopper ved et kraftig rykk eller når du manuelt aktiverer kjedebremsen på det fremre håndtaket, men det stopper også på under ett sekund når du slipper det bakre håndtaket. Dette innebærer at kjedet ikke er i gang når du ikke er det. Sagen veier 4,2 kg og har en elektrisk motor på 1,7 kW. MSE 170 C-Q koster 1990 kroner.

– Den elektriske sagen er perfekt for innendørs bruk, og vi forventer at den kommer til å bli populær blant annet blant snekkere. I sammenheng med lanseringen av de nye sagene tilbyr vi også tilbehør til en hyggelig pris i et kampanjetilbud. Dette gjelder vedhuggerhjelm, vernestøvler og vernebukse.

Stikkord: