Conpot

Nytt varesortiment for proff

Nordsjö har utviklet et helt nytt proffsortiment kun for profesjonelle malere. Serien har en emballasje med en klar og enkel kommunikasjon, som vil gjøre valg av produkt mye lettere.

I tillegg har Nordsjö, over lang tid, utviklet en helt ny generasjon vegg og takmaling. Den nye malingen er tatt frem i nært samarbeid med malerbedrifter i Sverige, Norge og Danmark.

–  Vi er sikre på at det nye sortimentet, designen og kvaliteten på de nye produktene vil appellere til profesjonelle malere og hjelpe dem til et bedre og mer profesjonelt sluttresultat, sier Tobias Eklund, Nordic brand manager professionals i Nordsjö.

Vårt sortiment på vegg- og takmaling er delt inn i ulike serier basert på bruksområder. A- serien er ideell for prosjekter som f. eks. nybygg der det slippes inn mye lys. Produktene er optimalisert for store lysinnslipp samtidig som de gir en moderne og slitesterk overflate. P-serien er egnet for offentlige miljøer hvor det generelt er mer slitasje og der veggene må kunne rengjøres i en større utstrekning. Den tredje serien i det nye proffsortimentet er Grunnserien. Den inneholder produkter som møter den profesjonelle malerens krav til absolutt beste sluttresultat.

De aller første produktene i det nye proffsortimentet finnes i proffbutikkene fra uke 10. Siden vil alle Professional-produkter være tilgjengelige suksessivt i løpet av mars/april.

Stikkord: