Conpot

Lettere, roligere bilinnredning

Würth Bilinnredning lanserer en ny produktlinje med lavere vekt. Mer aluminiumsfarge og mer svart, samt plastbokser som nå endrer farge fra blå, gul og rød til svart, gir et roligere interiør i bilene.

Det viktigste er nok at kombinasjonen av aluminium, stål og plast gir en vektreduksjon på mellom 8 og 10 prosent. Det kan fort utgjøre mellom 20 og 30 kilo.

Vektreduksjonen betyr mye for håndverkere og andre som skal ha med seg mest mulig verktøy og deler uten å overskride bilens tillatte totalvekt. Dessuten er det lagt ned mye arbeid i å utvikle løsninger som passer det store antall bransjer som utstyrer sine servicebiler med bilinnredning fra Würth.

Produktsjef Bjørn Engh og salgssjef Eirik Austad forteller at Würth Norge de siste par årene har satset betydelig på bilinnredning. Det er gjort avtaler med flere av de store bilimportørene, og store aktører i markedet for service og installasjon har satset på Würth Bilinnredning som standard i sine biler.

Stikkord: