Conpot

Skal bringe personbilkomfort til yrkesbilen

Når helt nye Vivaro inntar markedet senere til høsten, tar Opel med seg komfort og design fra sine personbiler, til glede for alle som har bilen som arbeidsplass.

Tysk teknikk i kombinasjon med Opels tydelige designspråk sørger for at andre generasjon Viviaro blir en spennende og attraktiv konkurrent i dette ekstremt viktige segmentet for lettere nyttekjøretøy.

Elegant og moderne

Eksteriøret på nye Opel Vivaro er både elegant og moderne, med en stor markant grill og distinkte hovedlykter med LED-kjørelys. Linjene som strekker seg langs siden på bilene kjenner vi fra Opels store utvalg av personbiler som Astra, Insignia, Adam og Zafira.

Til tross for en svært karakteristisk fornt og renere designlinjer, sender Vivaro tydelige signaler om at dette er en robust arbeidsbil som tåler hverdagens utfordringer.

Avhengig av hvordan nye Vivaro skal brukes; som en tøff kassebil, representativ personbil eller komfortabel transport av store volum over lengere strekninger. Fargepaletten består av 11 standardfarger, seks av dem i tolags metalliclakk.

Større og mer fleksibel

Vivaro er rett valg for de fleste kunders behov. Nye Vivaro fortsetter et av suksesskriteriene til dagens modell, med ulike innredningsløsninger og tilgjengelig i to lengder og begge med maksimal nyttelast som standard. Både som varebil og personbil. Faktisk er nye Vivaro enda bedre egnet for transport enn forgjengeren, fordi den i har vokst – i begge lengder.

Mens den første versjonen er tett på fem meter lang, legger den lange utgaven til ytterligere 40 centimeter. Det er 22 centimeter lenger, noe som gir ekstra plass som kommer både fører, passasjerer og lastekapasitet til gode. I tillegg gir det rom til ekstra transportløsninger som ikke har vært mulig tidligere.

Nye sterke og effektive motorer

Nye Vivaro er en ekte arbeidshest takket være sine nye moderne motorer. Til Norge kommer den med en ny avansert 1.6 BiTurbo CDTI med sekvensiell turboladning med 103 kW/140 hestekrefter. Den moderne motorkonstruksjonen med to turboladere, har gjort det mulig å redusere motorstørrelsen med en liter. Resultatet er at også den nye 1.6-liters BiTurbo-motoren har et forbruk som ligger under 0,6 liter per mil (foreløpige tall).

Hovedproduksjonen av nye Vivaro vil foregå på fabrikken i Luton, England. Ulike versjoner av Opel/Vauxhalls bestselger, utviklet sammen med Renault, har rullet av samlebåndet her siden 2001. Frem til i dag er nesten 600.000 Vivaroer produsert ved denne fabrikken.

Mer informasjon om Opel Vivaros klasseledende teknologi og fleksible interiør vil følge nærmere lansering.

Stikkord: