Conpot
  • kärcher mobil høytrykksvasker

Nye mobile høytrykksvaskere

Kärchers kompakte kaldtvannsvaskere har fått nytt design og forbedrede funksjoner. Med HD Kompaktklassen fornyes nåværende serie, og designet skal gi bedre mobilitet og mer fleksibel bruk.

Kompakt design, lav vekt og fleksibilitet gjør det svært enkelt og praktisk å bruke maskinene under varierte og krevende arbeidsforhold. De allerede populære høytrykksvaskerne har dermed blitt enda mer funksjonelle og praktiske.

Det nye utseendet og de oppdaterte funksjonene gjør disse høytrykksvaskerne svært godt egnet til blant annet renhold av gulv og vegger, fasaderengjøring, vedlikehold og rengjøring på byggeplasser, utendørsarealer og kjøretøy. Derfor er dette perfekte maskiner for vedlikehold i bygg- og anleggsbransjen, og spesielt for håndverkere som gjerne har behov for en fleksibel maskin med gode oppbevaringsmuligheter. Men også mindre industriprodusenter, offentlige vedlikeholdstjenester, renholdsbransjen, bilbransjen, samt hotell- og restaurantdrift er bransjer hvor denne typen maskin er svært godt egnet.

Kärchers nye høytrykksvaskere er kompakte og hendige 1-fas høytrykksvaskere med høy rengjøringskapasitet og brukerkomfort. Det er svært robuste og mobile maskiner for daglig profesjonell bruk. Høytrykksvaskerne har fleksibel arbeidsposisjon, og kan benyttes både stående og liggende. Mulighet for både vertikal og horisontal drift gir stor fleksibilitet, og brukeren kan velge arbeidsposisjon etter behov og arbeidsforhold.  Ved f.eks. arbeid på stillaser o.l. vil horisontal posisjon gi best stabilitet og sørge for sikrere og mer komfortable arbeidsforhold.

Innovative og funksjonelle detaljer bidrar til at daglig vedlikehold og rengjøring kan utføres enkelt og effektivt. Bærehåndtak gir ekstra god mobilitet og svært enkel lasting og transport. Uttrekkbart skyvehåndtak gjør det enkelt å trekke og skyve maskinen ved forflytting på bakken, samtidig som det sparer oppbevaringsplass i nedslått tilstand.  Smart tilbehørsoppbevaring gir god brukervennlighet, og alt tilbehør kan lagres forsvarlig på maskinen. Det er bl.a. eget oppbevaringsrom for dyser, feste for overflatevasker, og gummistropp for festing av høytrykksslange. Automatisk trykkavlastningssystem, sylinderhode i messing og stor filteråpning gir en pålitelig maskin med lang levetid.

Kaldtvannsvaskerne har en maksimal vannmengde på 500-590 l/h, og et maksimalt arbeidstrykk på 120-170 bar, avhengig av modell. CX-modellene har slangetrommel med 15 m høytrykksslange, som gir stor og bekvem arbeidsradius. Slangetrommel gir også praktisk og forsvarlig oppbevaring av slangen. HD 5/15 CX Plus kan leveres med overflaterengjøreren FR Classic. Kärchers nye kompakte høytrykksvasker er tilgjengelig i Norge i 7 ulike varianter.

Stikkord: