Conpot
  • Atlas Copco GTG25 turbinslipemaskin

Turbinslipemaskin fra Atlas Copco

Atlas Copcos 20 år lange erfaring med å utvikle verktøy med turbinteknologi har kulminert i turbinslipemaskinen GTG25. Når det kommer til kraft, ytelse og brukervennligheten er GTG25 i en klasse for seg.

GTG25 har en to-trinns turbinmotor, og er mer effektiv enn en konvensjonell lamellslipemotor. Modellen gir en ekstrem høy effektivitet, noe som fører økt materialavvirking selv på de røffeste overflater. En hastighetskontroll garanterer optimal prosesshastighet og arbeidstiden blir redusert til et minimum. Ettersom jobben går fortere synker energiforbruket vesentlig for hver jobb som utføres.

Reduserer belastningen på operatøren

GTG25 er ergonomisk på alle måter. Dens høye effekt/vekt-forhold – 2,5 kW effekt i et verktøy på 2,1 kg – gjør sliping mye enklere for brukeren. Sammen med andre GTG25 funksjoner, som et ergonomisk vinklet pådragshåndtak og autobalansering som reduserer vibrasjoner, er resultatet mindre belastning på operatøren.

Operatørens sikkerhet prioriteres

En turtallsregulator hindrer at slipeskiven overbelastes. En to-trinns avtrekker er bygget inn i pådragshåndtaket for å unngå utilsiktet start.

Servicevennlig

GTG25 turbinslipemaskin er konstruert utelukkende av metall og er et robust og slitesterkt verktøy. Serviceintervallene er lange og vedlikehold er enkel, takket være modulære interne komponenter og servicekit fra Atlas Copco.

– Med den nye GTG25-serien kan vi tilby markedet en overbevisende slipemaskin for økt produktivitet, holdbarhet og den beste ergonomi for operatøren, sier Håkon Landmark, produktingeniør hos Atlas Copco Tools AS.

Stikkord: