Conpot

To nye megastore-butikker

For et halvt år siden lanserte Onninen tre Megastore-butikker. Nå åpner to til.

De tre første Megastore-butikkene åpnet høsten 2013 i Bergen, Oslo og Kristiansand. Tilbakemeldingen fra kundene etter ett halvt år i markedet går spesielt på det store vareutvalget vi har i Megastore butikkene våre.  «Kundene våre har ønsket flere Megastore butikker, og da får de det i Stavanger og Trondheim», sier leder for Onninen Express,  Morten Fundingsrud.

Lanseringen av de tre første Megastore butikkene er blitt veldig godt mottatt. Vi får mange gode tilbakemeldinger fra kundene om at de synes butikkene er effektive og fulle av varer. Nå åpner to nye Megastores i Stavanger og Trondheim. Butikken på Forus flytter til nye lokaler, mens butikken på Tunga i Trondheim er kraftig oppgradert til Megastore standard.

Onninens Megastore butikkene har hovedfokus på produkt, service og ikke minst kompetanse.  Onninen skal ha de beste salgskanalene i bransjen, og derfor også de beste butikkene. Vi kommer til å etablere flere Megastore butikker dersom kundene ønsker det og vi ser behovet i de lokale markedene

  • Stavanger Forus åpner Megastore uke 12
  • Trondheim Tungasletta åpner Megastore uke 15

Stikkord: