Conpot

Bestselgende maling for trehus har nå blitt selvrensende

Sol, vind, regn og ekstreme temperatursvingninger - det nordiske klimaet er tøft for huset. Med en holdbarhet på opp til 16 år, har Nordsjö One Super Tech lenge vært den foretrukne malingen for mange.

Nå har malingen blitt ennå bedre, med selvrensende egenskaper, som får fasaden til å føles som ny hver dag hele året.

Å holde en fasade ren for sopp og alger og annen begroing er et stort problem i det nordiske klimaet, i tillegg til trafikkstøv og andre forurensende partikler som følger med vind og regn. En trenger ikke være ekspert for å forstå at det kreves et slitesterkt og beskyttende kvalitetsprodukt for å få et langsiktig og holdbart resultat på en malt trefasade.

Eksteriørmalingen Nordsjö One Super Tech er nettopp dette – en maling som kan gi fasaden en langvarig beskyttelse gjennom god vedheft, god dekkevne og god fargebestandighet. Holdbarheten er opp til 16 år. Takket være den nye, unike sammensetningen, har produktet nå også fått selvrensende egenskaper som bidrar til å holde overflaten ren og vakker i all slags vær året rundt. Du få en overflate som er glatt og hard, men fortsatt fleksibel.

Dette resulterer i at minimalt med skitt fester seg til overflaten, og at det som måtte feste seg for det meste vaskes vekk av regnet. Dette minsker i sin tur risikoen for sopp og alger på fasaden.

Nordsjö One Super Techs produktegenskaper:

  • Selvrensende
  • Testet i ekstremvær
  • Opp til 16 års holdbarhet på farge og glans
  • Tørker raskt, tåler regn 1 time etter påføring
  • Miljømerket med Svanen

For mer informasjon besøk www.nordsjo.no. Se også filmen som viser hvordan malingens selvrensende egenskaper fungerer: https://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/rh3rrLEP6QY

Stikkord: