Conpot

Pusse opp? Bygge nytt?

- Nå bør alle boligentusiaster i Østlandsområdet sette av dagene fra 13. – 16. mars, for da kommer boligmessen "Gjør Din Bolig Bedre" endelig til Exporama og Hellerudsletta, sier prosjektleder Jon Egil Kraggerud i Compass Fairs.

Åpningstider:

13 – 16 mars

Torsdag kl. 12 – 19
Fredag kl. 12 – 19
Lørdag kl. 10 – 18
Søndag kl. 10 – 17

– Nærmere 170 utstillere lover publikum masse inspirasjon til boligen, i tillegg til tips og råd fra eksperter, spennende nyheter og sist men ikke minst – supre messetilbud, rause  timesalg og morsomme aktiviteter for alle!

Nyheter og verdenslanseringer

Av nyheter kan Kraggerud nevne Badia Entreprenør som viser en unik, nypatentert takdusj i det eksklusive materialet corian og med LED-belysning. – På Exporama er det mange muligheter til å få være først med det siste, bekrefter Kraggerud. – Krosby Møbler er for eksempel stolte av å være først i verden av hele 700 forhandlere som kan presentere danske Skovbys nyheter for salg, og de har med seg blant annet et smart og lekkert uttrekksbord i heltre som kan dekkes til hele 22 personer, samt tilhørende stoler, forklarer Kraggerud. – Og har man behov for en skikkelig modernisering på toalettfronten, bør man ta en tur til Geberit, som presenterer nyheten Geberit Monolith Plus, en toalettsisterne med lys- og luktfjerner! Denne kan sees i kombinasjon med det nyeste dusjtoalettet til Geberit. På Exporama er det fremtiden som snakker til oss, smiler Kraggerud, og oppfordrer publikum kommer for å se hva som rører seg på boligfronten, både lokalt og nasjonalt.

Nordmenn i oppussingsmodus

Når prognosene sier at over 50 % av den norske befolkningen vil bruke mer enn 60 milliarder kroner på utbedringer og oppgraderinger både inne og ute, er det ekstra gøy å arrangere boligmesse for Kraggerud og kollegaene.  – De foregående messene i februar og mars har vært en publikumssuksess, forteller Kraggerud. – Våre messer er en super arena for alle med husprosjekter på gang, fordi vi har med utstillere innenfor et bredt spekter. Nytt i år er at enda flere fra den yngre, nyetablerte garde har tatt turen og blitt imponert over mangfoldet og mulighetene for eksperthjelp. Èn messe gir mer kunnskap, trygget og informasjon enn timevis med søk på nettet! På boligmesse.no ligger messeavisen med oversikt over alle utstillerne og de gode tilbudene.

Sinnasnekker’n kommer

Lørdag og søndag kommer Otto Robsahm, selveste Sinnasnekker’n fra TV Norge, for å holde foredrag og gi tips og råd. Han leder også konkurransen Handy Girl. Mens barna koser seg hos voksne barnepassere i barneparken, kan de voksne bruke tiden godt på messen – med god samvittighet. – Og vi har selvfølgelig café – man trenger en pust i bakken med så mange inntrykk, frister Kraggerud.

Tidenes største messekonkurranse

Husleverandøren Hedalm Anebyhus har lagt hele to hus og en dobbelgarasje i premiepotten på tidenes største messekonkurrranse, og premiene er verdt 2,5 millioner kroner! Registrering pågår elektronisk på messen fra den åpner på fredag til søndag kl. 15, og landsfinale arrangeres i november.

Stikkord: