Conpot

Ny direktør for Forsvarsbygg utvikling

Erik Øimoen er ansatt som ny direktør for Forsvarsbygg utvikling som er Forsvarsbyggs byggherrefunksjon.

Erik Øimoen er 56 år gammel og kommer fra stillingen som eiendomsdirektør i Boligbygg KF.

Øimoen er utdannet  data- og elektronikkingeniør, og har omfattende og bred ledererfaring fra data- og telebransjen, hvorav 14 år i Telenor-konsernet. Før han kom til Oslo kommune i 2008 var han engasjert som administrerende direktør i Moss næringsutvikling. I Oslo kommune har han hatt flere krevende lederposisjoner, blant annet som direktør/byggherre for Holmenkollen nasjonalanlegg til VM 2011, og senere som utbyggingsdirektør for hovedsykkelnettet og prosjektdirektør for utredning av OL 2022.

– Erik Øimoen har solid kompetanse og erfaring fra bygge- og eiendomssektoren og har i tillegg betydelig erfaring fra styrearbeid. Jeg gleder meg til å samarbeide med ham i videreutviklingen av Forsvarsbygg utvikling og som deltaker i Forsvarsbyggs ledergruppe, sier administrerende direktør Frode Sjursen i Forsvarsbygg.

Erik Øimoen tiltrer 1. juni i år.

Stikkord: