Conpot

Videreutvikler velkjent elementhenger

Dette skal sikre en enda tryggere betjening i forhold til visuell kontroll før og etter lasting.

Langendorf har i en årrekke vært markedsledende på elementhengere (innenlader SB4) i Europa.

Flere oppgraderinger

Modellserien for 2014 er videreutviklet og har fått oppgraderinger som omfatter blant annet 20 mm mer innvendig bredde, anti-spray beskyttelse over hjul, ekstra betjeningspanel utvending for akselløft, dette sikrer en tryggere betjening i forhold til visuell kontroll før og etter lasting.

I tillegg er det utviklet en helt nytt kapell / presenning som sørger for et helt lukket lasterom. Denne er bygget etter gardinprinsippet, og kan lett betjenes av en person.

Modernisering

Langendorf ble etablert i Tyskland i 1886, og har utviklet seg til å bli en ledende leverandør i Europa. I 2013 ble firmaet kjøpt opp av Dr Klaus P. Strautmann, og står nå foran en større modernisering. I løpet av 2014 og 2015, vil produksjonslokalene utvides og revitaliseres med bland annet nytt lakkeringsanlegg, nye produksjonsmaskiner som sveiseroboter, laser og plasma.

Portefølje

Produktporteføljen består i dag av elementhengere, tipp hengere og påbygg på bil samt semitrailere for maskintransport. Selskapet produserer både standard og spesialtilpassede løsninger.

Nor Slep AS har siden 2006 vært importør i Norge og Sverige for Langendorf.

Stikkord: