Conpot

Bilene på Scania Winter

Her kan du se et utvalg av bilene på Scania Winter 2014.

Klikk på pilen til høyre for å se neste bil

 

Besøkende fikk se bredden av Scanias produkter og boltre seg i en skogsløype, på flystripa og langs veien i bakkene opp og ned mot Trysil sentrum. Her fikk kunder og besøkende sammen med en demosjåfør teste bilenes utallige funksjoner både hva gjelder teknikk og sikkerhet i trygge omgivelser.

Scania stilte med skapbiler, krokløft, dumpere og trekkere – alle med ulike innovative fabrikkløsninger. I alle Scanias motorstørrelser, fra vår robuste 9-liters Euro 6-motor til den kraftigste 16-liters V8 Euro 6-motoren med 730 hk. Bilene er bygget med ulike akselkonfigurasjoner og forskjellige hyttestørrelser.

Nostalgiske allhjulstrekkere fikk man også teste i en egen skogsløype som Motorklubben i Trysil har laget for oss. Nytt av året var at alle motorene er Euro 6 som tilfredsstiller de strenge miljøkravene som ble innført 1.1.2014. Et utvalg anleggsmaskiner var til stede, og en ny trasé for prøvekjøring på vei.

Stikkord: