Conpot

REMU OY inngår avtale med Magne Gitmark & Co AS

Med forhandleravtalen som ble undertegnet i januar 2014 vil Magne Gitmark & Co representere hele REMU`s produktspekter i Norge.

Informasjon om REMU:
REMU er en finsk produsent av sikteutstyr og amfibiske gravemaskiner. Selskapet ble etablert i 1997, og det har produksjonsanlegg i Ähtäri, som er i den midtre delen av Finland. Rundt 90% av REMU sine produkter går til eksport. I 2014 har REMU 40 ansatte. For mer informasjon gå til www.remu.fi

Informasjon om Gitmark:
Magne Gitmark & ​​Co er en norsk importør og grossist av maskiner for kommunal- og avfallstekniske oppgaver, med salg i hele Norge. Gitmark har over 40 års erfaring i maskinmarkedet og har totalt ca 25 ansatte.   Firmaets moderne verksted (godkjent sakkyndig virksomhet), delelager samt administrasjon er lokalisert i Lillesand, nære ferge, fly, tog og E18.   Se mer på www.gitmark.no

Avtalen omfatter salg av REMU Sikteskuffer, Combi Sikteverk samt Big Float gravemaskin-pontonger for våtmarksoppdrag.  Gitmark skal også ta seg av service, delesalg osv.

Positivt for kundene

«Gjennom samarbeidet med Gitmark kan vi betjene REMU-kundene i Norge bedre. Eksempelvis vil logistikk og oppfølging av reservedels- og servicetjenester bli raskere og enklere. Vi tror at våre kunder i Norge vil få stor nytte av denne endringen, » sier leder av REMU Norge, Mr. pauli Hyrkäs.  Firmaet Magne Gitmark & Co har vært i det norske markedet i nærmere 50 år. Gitmark selger et bredt spekter av maskiner og har et godt omdømme i markedet for maskinelt utstyr innen blant annet avfalls- og gjenvinningsmarkedet.

«REMU produkter er godt supplement i vår produktportefølje. Vi er godt kjent i segmentet for sikteutstyr og vi vet mye om våre kunders behov, ønsker og krav. REMU sikteskuffer passer perfekt inn i vår produktportefølje som dekker markedet for sikte maskiner for matjord, kompost, avfall, grus og andre materialer, «stadfester Thor Aage Gitmark, styreleder hos Magne Gitmark & ​​Co AS.

REMU har et bredt spekter av sikteutstyr

REMU sikteskuffer er produsert i fire hovedmodeller og i ulike størrelser. Dette gjør det enkelt å finne passende modell med feste til gravemaskiner, hjullastere og traktorer.  Sikteskuffene brukes til å sikte jordmasser, overdekking av rørledninger samt å håndtere et bredt spekter av materialer som kan siktes på et anleggsområde uten større behov for ekstra inn- og uttransport av siktede masser.

REMU Combi sikteverket er hovedsakelig beregnet for sikting av matjord, men brukes også for håndtering av avfall. Combi sikteverket er robust, kompakt i størrelse og er utstyrt med belteunderstell som gjør det enkelt å flytte rundt på anleggsområdet eller transporteres på en maskintralle.

 

Stikkord: