Conpot

Ny salgsdirektør hos Volvo Truck Center

Tone Fosshaug, 39 år fra Jessheim, er ansatt som ny salgsdirektør i Volvo Truck Center i Oslo.

Hun får ansvaret for salgsavdelingene ved de syv Volvo Truck Centere som inngår i regionen. Tone får også et overordnet ansvar for klargjøringsfunksjoner, salg av Volvos tilleggstjenester samt bruktomsetning og Volvo Rental (Volvos utleieavdeling). Tone tiltrådte stillingen 10. februar.

Tone Fosshaug kommer fra en stilling i Tennebø & Partners der hun jobbet med rekruttering, lederutvikling og nedbemanning av organisasjoner. Før det har hun hatt lang fartstid innen transport og logistikk, hun var blant annet to år i Bring Frigo som regionsdirektør. Før det hadde hun 10 år i Schenker i forskjellige posisjoner, blant annet som linjeleder. Tone har sin utdannelse fra Forsvaret der hun tok lederutdannelse og hun har i tillegg studert organisasjonsfag ved høyskoler.

Tone har samboer og to barn pluss et bonusbarn. Hun bruker fritiden på hytta på Trysil vinterstid hvor hun tives med å stå på ski. Hun er ofte å se i treningstøy og er ivrig deltaker i de forskjellige Birkebeiner-disiplinene. Hun er lidenskapelig opptatt av mat og vin og i sommerhalvåret prioriteres all fritid på å være i fritidsbåten som ligger på sjøen året rundt i Fredrikstad.