Conpot

For deg med høye krav

I mars lanserer Stanley Fatmax sitt kraftfulle elverktøy sortiment hos Clas Ohlson i Norge. Verktøyene er utviklet for å møte den profesjonelle hjemmehåndtverkerens behov og de andre hjemmefiksere.

Stanley Fatmax har hatt verktøy siden 1843. Varemerket er i utgangspunktet kjent for god kvalitet på sitt håndverktøy og utvides nå med elverktøy. Pris- og prestasjon utfyller elverktøyets segment mellom proff og konsumentmaskiner. Målgruppen for disse verktøyene verdsetter maskiner med lang levetid, høy ytelse og god ergonomi.

Bredt sortiment

I sortimentet finner du elverktøy som oppladbar 18V slagbormaskin, 230V bormaskin, SDS+ borhammer og bajonettsag. Kraftfulle verktøy med lang levetid. Blandt nyhetene finner vi multikutteren, vinkelsliper, stikksager og sirkelsager. Alle Stanleys verktøy er utviklet av profesjonelle håndverkere hvor de har tilpasset verktøyet til hjemme håndverkeren med høye krav. De er konstruert til å tåle slitasje ved daglig bruk. Derfor er motoren og girkassen i metall samt maskinhuset konstruert med forsterket nylon av glassfiber. Alle batteriverktøy leveres med to batterier og en hurtiglader.

Stikkord: