Conpot

Berøringsfølsomme fingertupper

Wenaas Touch lar deg bruke berøringsskjerm utendørs uten at hansken må tas av.

Ute i kulde og ruskevær kan det være svært ubehagelig å ta av seg på hendene. Wenaas Touch 6-6195 er tynn, smidig og har god bevegelighet. Den passer perfekt inn i miljøer med krav til moderat slitestyrke og høy komfort. Og det aller smarteste: Wenaas Touch har meget god fingerfølelse under bruk av berøringsskjerm.

Touch-finger

Fingertuppene på tommel og pekefinger på begge hansker er utstyrt med en tekstil som gjør at du ikke trenger å ta av deg hansken for å bruke verktøy som Pad, Tablet eller smarttelefon når du oppholder deg utendørs i kjølige omgivelser

Wenaas Touch er en såkalt «telefinger» hanske med tettsittende passform og kontrastsømmer i rødt. Mikrofiber i håndflate med forsterkninger på utsatte områder, overhånd i elastisk tekstil og borrelås i håndledd. Praktisk liten hempe ved håndledd gjør at hanskene er enkle å ta på, og når hanskene ikke benyttes kan de «kneppes» fast i knappen til knivsliren på håndverksbuksen.

Typiske brukere: bygg og anlegg, service og transport, lager, montører o.l.

Stikkord: