Conpot

Regulerbart drag for Sverige

Med den nye konstruksjonen kan man justere draget direkte fra førerhuset, chassiet er tilpasset både 3 og 4 akslet bil.

Denne kan også leveres med styrbar bakaksel, som sørger for smidige egenskaper.

For det svenske markedet

Med mer enn 30 års erfaring fra det Norske markedet, har vi nå tatt frem en løsning tilpasset svenske bestemmelser som vil effektivisere tippkjøringen for våre kunder i Sverige. Spesielt løsningen hvor hengeren er tilpasset både 3 og 4 akslet bil, er meget aktuell i Sverige samtidig som utvalget av tilbydere er noe begrenset.

Gullkant dumper

Chassiet er produsert i høykvalitetsstål Domex 700 og er utstyrt med blant annet SAF Iintradisc akslinger med doble løft som standard. Hengeren er videre utstyrt med Gullkant dumper, som også kan leveres med hydraulisk høytløftende bakluke.

Salget i Sverige foregår gjennom Nor Slep Svenska AB og generalagent Lastvagnsleasing AB.

Stikkord: